Landhuis Anne-Marit

Nes, 12 personen, 5 sterren, 6 slaapkamers, Sauna etc.

Absolute topklasse

Landhuis "Anne-Marit" is een luxe 12 persoons (inclusief kinderen en baby´s) rietgedekte ***** vakantievilla die het gehele jaar door geboekt kan worden.
Deze topklasse accommodatie is de enige in zijn soort voor grote families en gezelschappen op Ameland.

Beneden

Ruime entree met garderobe, 2-pers. slaapkamer en eigen LCD TV, Luxe badkamer met douche/toilet,stereo-installatie, sauna en een tweede separaat toilet. Sfeervolle living (50m2) met sfeergashaard, HD LCD TV met digitale TV zenders, Stereo-installatie, DVD speler, Internetaansluiting en een gezellige zithoek. Luxe inbouwkeuken met 6 pits gas kookplaat, elektrische oven, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron en een ruime 12 persoons ruime eethoek. Voor de Kok(in) is voldoende keukengerei aanwezig om een heerlijk diner te bereiden.

Boven

4 (2 pers.) slaapkamers met naast elkaar staande boxspring bedden en eigen LCD TV1 kleine 2 pers. slaapkamer met naast elkaar staande boxspring bedden zonder LCD TV. Enkele slaapkamer hebben een eigen wastafel. Luxe badkamer met whirlpool, LCD TV, toilet en dubbele wastafel. 1 separate douches en een tweede toilet. Zonnebankruimte met eigen stereo-installatie.

Uitzicht

Landhuis Anne-Marit is gesitueerd op een ruim kavel aan de rand van de duinen in Nes. U geniet van veel rust en privacy. Een wandeling van ongeveer 10 minuten brengt u naar het Noordzee strand. Het gezellige dorpje Nes is eveneens op 10 minuten afstand. Er is een goede taxi en busverbinding. Fietsverhuur, restaurants en supermarkt, alles of loopafstand. Grote speelweide met prachtig speeltoestel en schommel voor de kinderen.

Algemene Informatie

Aankomsttijd vanaf 15.00 uur vertrektijd 10.00 uur.

Per reservering worden maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar toegestaan.
Hierbij moeten minimaal 4 tot 6 volwassenen aanwezig zijn.

Een huisdier is uitsluitend na telefonisch overleg met de eigenaar toegestaan.
Maximaal één huisdier. De kosten voor een huisdier bedragen € 4,00 per nacht en dienen bij aankomst te worden voldaan. Pas tijdens uw vakantie goed op uw huisdier en laat uw huisdier nooit alleen in de woning. Uw huisdier voelt zich verlaten en is in een vreemde omgeving. Uit ervaringen hebben wij moeten vaststellen dat dit tot een aanzienlijke en (voor u)onvoorziene (forse) schade kan leiden.
Wij willen pertinent geen huisdieren op de slaapkamers / badkamers / bedden en het zitmeubilair.
Indien u een huisdier heeft meegenomen dient u de woning bij/voor vertrek te stofzuigen.
De tuin achterlaten zonder uitwerpselen van uw huisdier.
Indien wij toch constateren dat er haren op de bedden zitten, de woning niet is gestofzuigd  en er nog  uitwerpselen in de tuin liggen houden wij u minimaal € 50 op uw waarborgsom in.

Eigen parkeergelegenheid voor maximaal drie auto´s. Parkeren geschiedt altijd op eigen risico !!

Inclusief energiekosten en exclusief toeristenbelasting.

Internetaansluiting
Uw vakantiewoning is voorzien van een vaste en draadloze (gratis) internet mogelijkheid. Noordzee Vakantiewoningen is uitsluitend verantwoordelijk dat het aanwezige modem online is. Voor de daadwerkelijke internetverbinding op uw laptop/IPad bent u dus zelf verantwoordelijk. Indien u de vaste internetaansluiting wenst te gebruiken dient u te zorgen voor een eigen internetkabel van minimaal 5 meter. Deze is dus niet in de vakantiewoning aanwezig. Bij het gebruik van draadloos internet dient u enkele instellingen op uw laptop/IPad te veranderen, omdat u thuis gebruik maakt van een andere Internetprovider. Laat u zich van te voren even informeren door een kennis of deskundige hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit kan tijdens uw vakantie veel irritatie voorkomen.

Aanwezig: 2 kinderstoelen, 2 kindercampingbedden met dik matras en een traphekje.
Kinderbox te huur € 4,00 per dag en wordt uitsluitend beschikbaar gesteld na reservering.

Eigen elektrische apparaten:
Het is absoluut verboden in de woning met een zelf meegebrachte friteuse, te frituren. Ook het gebruik van zelf meegebrachte energieverslindende elektrische apparaten is in de woning niet toegestaan.

Exclusief linnengoed, te huur via de verhuurder.

Bijkomende kosten: verplichte schoonmaakkosten € 115.

De waarborgsom bedraagt € 300
Wij zijn genoodzaakt deze hoge waarborgsom te vragen omdat het voor ons niet mogelijk is, het risico op schade toegebracht door gasten, (aan inventaris) te verzekeren bij welke maatschappij dan ook. Dit bedrag betaalt u gelijktijdig met uw restant betaling, 4 weken voor aankomst. Bij aankomst verzoeken wij u de woning te controleren en onvolkomenheden gelijk aan ons te melden. Voor alle duidelijkheid spreken wij hier niet over glas/servies of (kleine) beschadigingen door normaal gebruik. Schades die bij ons bekend zijn maar die wij nog niet hebben kunnen herstellen, zullen wij aan u doorgeven bij de kennismaking. Meteen na uw vertrek zullen wij tijdens de schoonmaak de door u verlaten woning controleren op eventuele schade en dit nog dezelfde dag telefonisch of per mail aan u doorgeven. Indien de woning schadevrij is achter gelaten zullen wij binnen enkele werkdagen uw betaalde waarborgsom aan u terug storten. Wij adviseren u bij uw verzekeringsmaatschappij na te gaan of u verzekerd bent voor het veroorzaken van schade aan gehuurde vakantiewoningen, met name inventaris.

Uw WA aansprakelijkheidverzekering dekt (meestal) niet de schade aan inventaris in vakantiewoningen, een reisverzekering tot een bepaald bedrag (€ 250)
U verzekert op deze wijze in ieder geval uw eigen betaalde waarborgsom.

Wij zijn te allen tijde gerechtigd een reserveringsaanvraag te weigeren, of een hogere waarborgsom met u af te spreken indien wij dit noodzakelijk achten.

 Tot ziens in landhuis Anne Marit

Lees meer

Klik op de prijs in de kalender voor de totaalprijs of om te boeken. Groen = vrij, Rood = bezet.

Laden...
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Het vakje waar een prijs in staat vermeld is de aanreisdag. LET OP! Mocht er in een groen vakje geen prijs staan probeert u dan een andere verblijfsduur of een andere periode. Bij geen resultaat helpen wij u graag verder. Tel. 0519 546546. Bij een boeking verwerken wij uitsluitend de door u opgegeven persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de boekingsovereenkomst.

Deel deze accommodatie

 • aangepast voor mindervaliden
 • bad
 • extra badkamer
 • extra toilet
 • gashaard / sfeerhaard
 • internet
 • kinderbed
 • magnetron
 • sauna
 • slaapkamer begane grond
 • solarium / zonnebank
 • vaatwasser
 • wasdroger
 • wasmachine
 • whirlpool
 • huisdier welkom na overleg
 • buiten het dorp > 500 m.
 • in duingebied
 • vrijstaand
 • 6 slaapkamers of meer
 • bungalow / vakantiehuis


Ruim 40.000 boekingen

0519 546 546 info@amelandboeking.nl