Landhuis Wervelwind

Buren, 8 personen, 5 sterren, 4 slaapkamers, Sauna etc.

Absolute topklasse  "Landhuis Wervelwind"

Landhuis "Wervelwind" is een luxe 8 persoons rietgedekte ***** vakantievilla die het gehele jaar door geboekt kan worden.
Dit royale rietgedekte landhuis staat op één van de meest gewilde locaties van Ameland (Helmweg/Zwarte weg Nes/Buren)
Door de situering in de duinen geniet u van veel privacy.

Beneden

Sfeervolle living met comfortabel meubilair, gas-sfeerhaard, LCD TV met digitale TV zenders, DVD/CD speler en gratis draadloos (Wifi) en vast internetgebruik. Open keuken met moderne inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, 4 pits gaskookplaat, ruime hete-luchtoven, aparte magnetron, koffie en senseo apparaat en diverse kleine huishoudelijke apparaten. Ruime slaapkamer met 2- éénpersoons naast elkaar staande boxspring bedden en een eigen TV. Grote luxe badkamer met douche/toilet en ligbad. Extra separaat toilet in de hal. Bijkeuken met wasmachine, wasdroger en 2de grote koelkast met ruime vriezer (3 laden). Ruim terras met tuinmeubilair en (houtschool) barbecue.

Boven

Ruime 2 persoons slaapkamer met 2-één persoons naast elkaar staande boxspring bedden en eigen TV. Vanuit deze slaapkamer heeft u via de schuifpui toegang tot het balkon met balustrade en een 2 persoons zitje. Twee 2 persoons slaapkamers met naast elkaar staande één persoons box springbedden. Luxe badkamer met douche/toilet,dubbele wastafel en whirlpoolbad. Sauna (2 persoons) en zonnebank.

Uitzicht

Landhuis Wervelwind is gesitueerd op een zeer ruim kavel (1200m2) aan de rand van de duinen tussen Buren en Nes. U geniet van veel rust en privacy. Een wandeling van ongeveer 5 minuten brengt u naar het Noordzee strand. Het gezellige dorpje Nes is eveneens op 15 minuten afstand. Er is een goede taxi en busverbinding. Fietsverhuur, restaurants, supermarkt, zwembad, alles op geringe loopafstand. Speelweide met barbecue.

Algemene Informatie

Aankomsttijd vanaf 15.00 uur vertrektijd 10.00 uur.

Een huisdier is uitsluitend na telefonisch overleg met de eigenaar toegestaan.
Maximaal één huisdier. De kosten voor een huisdier bedragen € 4,00 per nacht en dienen bij aankomst te worden voldaan. Pas tijdens uw vakantie goed op uw huisdier en laat uw huisdier nooit alleen in de woning. Uw huisdier voelt zich verlaten en is in een vreemde omgeving. Uit ervaringen hebben wij moeten vaststellen dat dit tot een aanzienlijke en (voor u)onvoorziene (forse) schade kan leiden.
Wij willen pertinent geen huisdieren op de slaapkamers / badkamers / bedden en het zitmeubilair.
Indien u een huisdier heeft meegenomen dient u de woning bij/voor vertrek te stofzuigen.
De tuin achterlaten zonder uitwerpselen van uw huisdier.
Indien wij toch constateren dat er haren op de bedden zitten, de woning niet is gestofzuigd  en er nog  uitwerpselen in de tuin liggen houden wij u minimaal € 50 op uw waarborgsom in.

Eigen parkeergelegenheid voor maximaal 2 auto´s. Parkeren geschiedt altijd op eigen risico!

Inclusief energiekosten en exclusief toeristenbelasting.

Internetaansluiting
Uw vakantiewoning is voorzien van een vaste en draadloze (gratis) internet mogelijkheid. Noordzee Vakantiewoningen is uitsluitend verantwoordelijk dat het aanwezige modem online is. Voor de daadwerkelijke internetverbinding op uw laptop/IPad bent u dus zelf verantwoordelijk. Indien u de vaste internetaansluiting wenst te gebruiken dient u te zorgen voor een eigen internetkabel van minimaal 5 meter. Deze is dus niet in de vakantiewoning aanwezig. Bij het gebruik van draadloos internet dient u enkele instellingen op uw laptop/IPad te veranderen, omdat u thuis gebruik maakt van een andere Internetprovider. Laat u zich van te voren even informeren door een kennis of deskundige hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit kan tijdens uw vakantie veel irritatie voorkomen.

Aanwezig: 2 kinderstoelen, 2 kindercampingbedden met dik matras en een traphekje.
Kinderbox te huur € 4,00 per dag en wordt uitsluitend beschikbaar gesteld na reservering.

Eigen elektrische apparaten:
Het is absoluut verboden in de woning met een zelf meegebrachte friteuse, te frituren. Ook het gebruik van zelf meegebrachte energieverslindende elektrische apparaten is in de woning niet toegestaan.

Exclusief linnengoed, te huur via de verhuurder.

Bijkomende kosten: verplichte schoonmaakkosten € 125.

De waarborgsom bedraagt € 300
Wij zijn genoodzaakt deze hoge waarborgsom te vragen omdat het voor ons niet mogelijk is, het risico op schade toegebracht door gasten, (aan inventaris) te verzekeren bij welke maatschappij dan ook. Dit bedrag betaalt u gelijktijdig met uw restant betaling, 4 weken voor aankomst. Bij aankomst verzoeken wij u de woning te controleren en onvolkomenheden gelijk aan ons te melden. Voor alle duidelijkheid spreken wij hier niet over glas/servies of (kleine) beschadigingen door normaal gebruik. Schades die bij ons bekend zijn maar die wij nog niet hebben kunnen herstellen, zullen wij aan u doorgeven bij de kennismaking. Meteen na uw vertrek zullen wij tijdens de schoonmaak de door u verlaten woning controleren op eventuele schade en dit nog dezelfde dag telefonisch of per mail aan u doorgeven. Indien de woning schadevrij is achter gelaten zullen wij binnen enkele werkdagen uw betaalde waarborgsom aan u terug storten.

Wij adviseren u bij uw verzekeringsmaatschappij na te gaan of u verzekerd bent voor het veroorzaken van schade aan gehuurde vakantiewoningen, met name inventaris. Uw WA aansprakelijkheidverzekering dekt (meestal) niet de schade aan inventaris in vakantiewoningen, een reisverzekering tot een bepaald bedrag (€ 250)
U verzekert op deze wijze in ieder geval uw eigen betaalde waarborgsom.

Wij zijn te allen tijde gerechtigd een reserveringsaanvraag te weigeren, of een hogere waarborgsom met u af te spreken indien wij dit noodzakelijk achten.

Tot ziens in landhuis Wervelwind

Lees meer

Klik op de prijs in de kalender voor de totaalprijs of om te boeken. Groen = vrij, Rood = bezet.

Laden...
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Het vakje waar een prijs in staat vermeld is de aanreisdag. LET OP! Mocht er in een groen vakje geen prijs staan probeert u dan een andere verblijfsduur of een andere periode. Bij geen resultaat helpen wij u graag verder. Tel. 0519 546546. Bij een boeking verwerken wij uitsluitend de door u opgegeven persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de boekingsovereenkomst.

Deel deze accommodatie

 • bad
 • extra badkamer
 • extra toilet
 • gashaard / sfeerhaard
 • internet
 • kinderbed
 • magnetron
 • sauna
 • slaapkamer begane grond
 • solarium / zonnebank
 • vaatwasser
 • wasdroger
 • wasmachine
 • whirlpool
 • huisdier welkom na overleg
 • buiten het dorp > 500 m.
 • in duingebied
 • vrijstaand
 • 4 slaapkamers
 • bungalow / vakantiehuis


Ruim 40.000 boekingen

0519 546 546 info@amelandboeking.nl