Bungalow Sonnevanck + Luitenkamp 16 p.

Twee grote, zonnige, geschakelde 8-persoonswoningen (ideaal voor grote/samengestelde families met kinderen en dieren). Ieder op riant terrein omheind en afsluitbaar. Vlakbij zee, naast bos en recreatiegebied. Gratis verwarmd buitenzwembad (geopend van eind april tot begin september), tennisbaan, midgetgolf, speeltuin, sportveld, manege. Animatieteam van recreatiepark verzorgt activiteitenprogramma in vakantie. Volledig turnkey zorgeloos genieten. Degelijke inrichting + terrasmeubilair.

Per woning: Woonkamer, serre, keuken, 4 tweepersoons slaapkamers, 2 douches, 2 toiletten, 90 m2 op 500 m2 eigen grond met privé terras (en meubilair). Volledig omheind en afsluitbaar (voor huisdieren). Zorgeloos genieten ook vanwege turnkey oplevering: alle keuken apparatuur en benodigdheden. 

 

Wasbak in 2 slaapkamers (plus in beide douches): 4 wasbakken.

Open haard 

Wasmachine
Afwasmachine
Koelkast met vriezer
Magnetron
Koffie apparaat + Senseo  + dubbelwandige theepot
Terras meubilair
Snel WiFi Digitale tv 999 kanalen A

Abonnement op verwarmd buitenzwembad, nabij gelegen. 

Fietsverhuur op loopafstand

De ligging is zo fantastisch omdat het vlak bij het strand ligt naast een prachtig groot bos en recreatiegebied. Prachtige wandel- en fietspaden. Vlak bij twee maneges en het gezellige dorpje Ballum (loopafstand) met Nobel etc.

 

De gasten hebben toegang tot de hele woning en alles wat het recreatiegebied te bieden heeft. Het animatieteam van recreatiepark "Roosduinen" organiseert veel voor kinderen, het meeste gratis. 

 

Lees meer

Klik op de prijs in de kalender voor de totaalprijs of om te boeken. Groen = vrij, Rood = bezet.

Laden...
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Het vakje waar een prijs in staat vermeld is de aanreisdag. LET OP! Mocht er in een groen vakje geen prijs staan probeert u dan een andere verblijfsduur of een andere periode. Bij geen resultaat helpen wij u graag verder. Tel. 0519 546546. Bij een boeking verwerken wij uitsluitend de door u opgegeven persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de boekingsovereenkomst.

Deel deze accommodatie

Ruim 40.000 boekingen

0519 546 546 info@amelandboeking.nl