WestCord Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee is een 4* hotel op het mooie waddeneiland Ameland. Het hotel is centraal gelegen op het eiland, aan de rand van het dorp Nes op ongeveer 800 meter van het strand. In slechts drie kwartier bent u met de veerboot vanuit Holwerd op Ameland. Ameland heeft prachtige natuurgebieden, waaronder natuurmonument "het Oerd". In het afwisselende landschap treft u vier dorpen aan: Nes, Buren, Hollum en Ballum, waarvan Nes het grootste is. 

Heel bijzonder is dat ons hotel beschikt over studio’s. U heeft hiermee de vrijheid van een zelfstandig “huis” in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. We hebben 3- en 4-persoons studio’s met een volledig ingerichte keuken inclusief magnetron met kookgelegenheid en een balkon of terras. 

Onze 80 moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die u van een 4* hotelkamer mag verwachten. Wij hechten veel waarde aan ruimte en comfort. De kamers hebben allemaal een balkon of terras. U heeft de keuze uit een balkonkamer, grote studio of familiestudio.

 

Lees meer
Meer van deze aanbieder
€ 84,00 
€ 129,00 
€ 129,00 

Ruim 40.000 boekingen

0519 546 546 info@amelandboeking.nl