Sier aan Zee

Als gezin overnacht je bij Sier aan Zee op een familiekamer met douche en toilet, de lakens liggen bij aankomst klaar, je moet alleen je bed nog opmaken. Ons heerlijke ontbijtbuffet is altijd inbegrepen en je kunt een picknickmand meenemen voor onderweg.

In de schoolvakanties is Sier aan Zee een echt familiehostel. Bijna alle kamers zijn geboekt door gezinnen. De kinderen weten elkaar snel te vinden en spelen samen op het terrein of bouwen hutten in het aangrenzende bos. De ouders houden ondertussen vanaf de loungebanken op het terras onder het genot van een Amelander biertje een oogje in het zeil.

Overdag is het vaak rustig, dan is iedereen op pad om het eiland te ontdekken of te genieten van een heerlijke stranddag. ‘s Avonds schuiven de meesten weer gezellig aan bij het heerlijke en altijd verassende diner buffet. Na het eten maken de kinderen die die dag zijn aangekomen, snel weer nieuwe vriendjes bij het kinderprogramma.

Kinderen voelen zich thuis bij Sier aan Zee dus kom snel langs, want Ameland is een paradijs voor kinderen en wij liggen er midden in. Hutten bouwen, kampvuur op het strand, zandkastelen maken, krabben vangen, samen voetballen of met zijn allen in de hangmat. De TV blijft uit vandaag.
Ook voor de ouders is het goed toeven bij “Sier aan Zee” terwijl je kinderen veilig spelen op het terrein kun jij eindelijk eens dat boek uitlezen of eens lekker bijpraten over alles. Je hoeft werkelijk niets te doen, want alles wordt voor je verzorgd. Alles voor een budget prijs. Lees meer
Meer van deze aanbieder

Ruim 75.000 boekingen

0519-546546 info@amelandboeking.nl