Hotel Nobel

Het Nobel Hotel is een designhotel met de warme gastvrijheid van het familiebedrijf. Dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen op Ameland. Het hotel in Ballum is een perfecte uitvalsbasis om Ameland te verkennen, want er is genoeg te doen!

Nobel Hotel Ameland is modern en sfeervol ingericht en telt 19 kamers, een café en een restaurant. Zo is er de hele dag door een plek waar je bij ons verblijven. Neem plaats bij de gezellige haard die altijd brand voor een kop goede koffie. Of in het sfeervolle restaurant voor een heerlijke lunch of diner. Om 17:00 uur is het borreltijd in het café. Dat merk je vanzelf als je de bulderende lach van Barend en Wim vanachter de toog hoort. Want het hotel is strak en modern ingericht, maar koud is het er allerminst. De gastvrijheid van de familie voel je overal in het bedrijf. Zo voel je je al snel thuis.

De heerlijke kamers van hotel Nobel
Maak voor een overnachting bij Hotel Nobel je keuze uit één van de verschillende kamertypes. Je kunt kiezen voor de comfortkamer begane grond of comfortkamer 1e etage. Wil je meer luxe ga dan voor de comfortkamer plus waar je de beschikking hebt over een bubbelbad. In de loggia en loggia suite heb je naast een bubbelbad ook een loungebank en een apart zitje in je kamer. Kom je met een groter gezelschap (max. 12 personen) of wil je meer privacy en een sauna kies dan voor de kerksuites van Nobel. Alle 19 kamers zijn modern en stijlvol ingericht en voorzien van een 2-persoons Nilson boxspringbed met topmatras. De kamers zijn voorzien van een koelkastje, flatscreen tv, kluisje, ruime kledingkast, telefoon en je kunt er koffie en thee zetten (iLLy Y3 Iperespresso). Natuurlijk is er ook gratis WiFi op de kamers. In het hotel is geen lift aanwezig, de kamers op de 1e etage zijn bereikbaar via de trap. Lees meer
Meer van deze aanbieder
€ 145,00 
€ 155,00 
€ 175,00 
€ 397,50 
€ 164,00 

Ruim 75.000 boekingen

0519-546546 info@amelandboeking.nl