Hotel Hofker

Comfortabel, verzorgd, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo komt u binnen in uw kamer. Hotel Hofker ligt schitterend in een prachtig aangelegde tuin, vlakbij dat gezellige centrum van het eiland, waar het altijd goed toeven is. Samen met onze medewerkers doen we er alles aan om van uw verblijf een succes te maken.

Verwarmd binnenzwembad. Finse sauna. Ontbijtlounge. Solarium. Sfeervol restaurant. Het bruist op het meest beschutte plekje in hartje Nes. Zo geniet u van elke seconde tussen aankomst en vertrek. In het voorjaar en ’s zomers is het buiten vaak prima vertoeven, terwijl u in de herfst en winter in informele atmosfeer geniet van het altijd knappend haardvuur in de sfeervolle hotellounge.

Elke dag gaat in ons hotel gezond van start met een heerlijk vers gemaakt ontbijtbuffet. ’s Zomers serveren we dat als het even kan (en dat is gelukkig heel vaak!) op het ontbijtterras.

Als gast van Hotel Hofker bent u welkom in het eigen verwarmde binnenzwembad en de Finse sauna. Voor uw gebruik van solarium rekenen we een bescheiden vergoeding. Draadloos internet met bereik in alle kamers, studio’s en bungalows is inclusief. Het hotel beschikt over een lift en er is royaal voldoende speelruimte voor uw kinderen. Auto of fiets? U stalt ze veilig en gratis op het terrein van Hotel Hofker! Lees meer
Meer van deze aanbieder

Ruim 75.000 boekingen

0519-546546 info@amelandboeking.nl