Hotel de Jong

Hotel de Jong is het centrum van gezelligheid in het hart van Amelands sfeervolste dorp: Nes. Voor een betaalbaar, comfortabel verblijf zonder een cent in te boeten aan kwaliteit. Amelandse gastvrijheid en gemoedelijkheid op z’n best. Jaarrond uw thuis. Uw uitvalsbasis naar alle windstreken. Uw hartelijk welkom bij thuiskomst. En uw eigen Amelandkamer met heerlijke bedden om in uit te rusten! Plus verwenner van de inwendige mens. Welkom bij Hotel De Jong, waar u uit toch thuis bent.

Ons hotel, uw huis. Rustgevend en sfeervol. Een plaats om te genieten. Omdat het uw vrije weekend is, uw heerlijke midweek, uw welverdiende vakantie. Zoek uw plekje in de lounge bij de haard. Pak een terrasje. Geniet in de serre. Kortom, ontspan. Onze alom geprezen medewerkers laten het u aan niets ontbreken.

Alle hotelkamers voldoen aan de jongste eisen van veiligheid, comfort en gebruikersgemak. Overal in het hotel en op de kamers kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Alle kamers hebben een aangenaam heldere eilandsignatuur door de toegepaste materialen, stoffen, kleuren en dessins. Lees meer
Meer van deze aanbieder

Ruim 75.000 boekingen

0519-546546 info@amelandboeking.nl