Kamerverhuur van der Meij

Kamerverhuur van der Meij is gelegen aan de rand van het dorp Buren, in een vrijstaand huis, ca. 1500 meter van het badstrand. Het dorpje Buren heeft een aantal winkels en restaurants. Met de fiets is recreatiegebied 'De Vleijen' en het natuurgebied 'Het Oerd' goed te bereiken. 

De kamers zijn gezellig ingericht met eenpersoonsbedden, televisie en hebben een eigen wastafel met koud en warm water. De kamers zijn op de eerste verdieping met een gezamenlijke badkamer met douche en bad en een apart toilet op de overloop. 

De gasten mogen gebruik maken van het terras en de tuin.

De kamers worden zonder of met ontbijt verhuurd. Indien u het ontbijt zelf wilt klaarmaken heeft u in de gemeenschappelijke ruimte beschikking over een koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek, kopjes en een koelkast. Tevens bevindt zich hier een kleurenkabeltelevisie.

Kinderen kunnen op de kamers worden ondergebracht. Wij kunnen ook een kamer met drie bedden aanbieden.  

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer

Klik op de prijs in de kalender voor de totaalprijs of om te boeken. Groen = vrij, Rood = bezet.

Laden...
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Het vakje waar een prijs in staat vermeld is de aanreisdag. LET OP! Mocht er in een groen vakje geen prijs staan probeert u dan een andere verblijfsduur of een andere periode. Bij geen resultaat helpen wij u graag verder. Tel. 0519 546546. Bij een boeking verwerken wij uitsluitend de door u opgegeven persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de boekingsovereenkomst.

Deel deze accommodatie

  • bad
  • douche
  • koffie / thee faciliteiten
  • ontbijt mogelijk
  • huisdier niet toegestaan
  • deel v/e woonhuis
  • in / bij het dorp


Ruim 40.000 boekingen

0519 546 546 info@amelandboeking.nl