Bed & Breakfast de Singel 2 pers.

De Singel is een bed & breakfast in het rustige dorpje Ballum op het mooie Waddeneiland Ameland. Wij verhuren 1 kamer voorzien van twee éénpersoons-boxsprings. De kamer bevindt zich op de bovenverdieping van een vrijstaand huis. De kamer voorzien van een zitje, een magnetron, een Senseo koffieapparaat een flatscreen-tv met ingebouwde dvd-speler en een dakterras.

Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. U kunt een gratis lunchpakket voor de dag klaarmaken.

In normale omstandigheden halen wij U gratis van de veerboot en brengen wij u  bij vertrek ook weer terug naar de haven. Echter tijdens de Corona-maartregelen doen wij dit niet en kunt u met het openbaar vervoer, wat vlak bij ons stopt, arriveren bij onze B&B U kunt bij ons gratis fietsen lenen tijdens uw verblijf Wij hebben een dames- en 1 herenfiets beschikbaar voor u.

Er worden minimaal 2 nachten met 2 personen berekend, De kamerprijs is € 75 per nacht. Schoonmaakkosten en bed- en badlinnen zijn inclusief.

Lees meer

Klik op de prijs in de kalender voor de totaalprijs of om te boeken. Groen = vrij, Rood = bezet.

Laden...
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Het vakje waar een prijs in staat vermeld is de aanreisdag. LET OP! Mocht er in een groen vakje geen prijs staan probeert u dan een andere verblijfsduur of een andere periode. Bij geen resultaat helpen wij u graag verder. Tel. 0519 546546. Bij een boeking verwerken wij uitsluitend de door u opgegeven persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de boekingsovereenkomst.

Deel deze accommodatie

  • douche
  • internet
  • koffie / thee faciliteiten
  • ontbijt mogelijk
  • deel v/e woonhuis
  • in / bij het dorp


Ruim 40.000 boekingen

0519 546 546 info@amelandboeking.nl