Rust

"Rust" op Ameland is gelegen aan het oudste laantje van het pittoreske dorp Hollum aan de westzijde van het eiland. Heerlijk rustig gelegen op loopafstand van het sfeervolle dorpscentrum, strand, bos en duinen. Hier vindt u ook de enige vuurtoren van het eiland.

Naast een comfortabel onderkomen in onze 4 persoons vakantiewoning, tevens buiten de vakanties bed & breakfast en kamerverhuur, bieden wij vele extra's. Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende arrangementen of u kunt een extraatje aan uw verblijf toevoegen in de vorm van bijvoorbeeld een heerlijke ontspanningsmassage, het volgen van een korte workshop Zhineng Qigong of bijvoorbeeld een privérit op een fraaie boerenwagen met leidsman Jelle en zijn paarden Antoinette en Soraya. U kunt zelfs deelnemen aan een heuse Vuurloop.

Verblijft u bij ons in de "lammerentijd"? Dan kunt u een bezoekje brengen aan onze schapenboerderij. Deze is van ongeveer half maart tot half april open voor onze gasten. Wij hebben 170 schapen, die meestal in deze tijd lammetjes ter wereld brengen. U mag komen kijken, en… als u een handje wilt helpen mag dat ook. Jelle is vaak dag en nacht aanwezig in de lammerentijd.

En zo zijn er nog veel meer extra's die uw verblijf bij "Rust" op Ameland een diepere betekenis kunnen geven.

Ameland is mooi in ieder jaargetijde. Denk ook eens aan "November Kunstmaand" of aan de sfeervolle decembermaand... kortom: of u nu in de zomer of in de winter naar ons eiland komt, wij bieden u graag een comfortabele uitvalsbasis. Welkom!

Lees meer
Meer van deze aanbieder
€ 50,00 
€ 60,00 
€ 50,00 

Ruim 40.000 boekingen

0519 546 546 info@amelandboeking.nl