de Wadden A2

Appartementenverhuur "De Wadden" is op een rustige locatie gelegen in het dorp waar u aankomt met de boot: Nes. Het ligt vlakbij het sfeervolle centrum met zijn leuke winkeltjes, restaurants en terrassen en ongeveer 2 km van het strand.

Appartement De Wadden A is een 2 persoons **appartement op de bovenverdieping.

Dit 2 persoons-appartement heeft een woonkamer (ca. 20 m²) met open keuken. In het appartement zijn twee tweepersoons slaapkamers waarvan één voorzien van twee eenpersoons bedden en één met twee éénpersoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak en een senseo. In de woonkamer is een tv.

Ons appartement is niet geschikt voor kinderen onder 4 jaar 

Het appartement wordt voor maximaal 2 personen verhuurd. Indien u met meer personen komt, kunt u kijken naar appartement A3

Huisdieren: huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer

Klik op de prijs in de kalender voor de totaalprijs of om te boeken. Groen = vrij, Rood = bezet.

Laden...
Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Het vakje waar een prijs in staat vermeld is de aanreisdag. LET OP! Mocht er in een groen vakje geen prijs staan probeert u dan een andere verblijfsduur of een andere periode. Bij geen resultaat helpen wij u graag verder. Tel. 0519 546546. Bij een boeking verwerken wij uitsluitend de door u opgegeven persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de boekingsovereenkomst.

Deel deze accommodatie

  • huisdier niet toegestaan
  • deel v/e woonhuis
  • in / bij het dorp
  • 2 slaapkamers
  • appartement


Gedeelde faciliteiten

  • internet

Ruim 40.000 boekingen

0519 546 546 info@amelandboeking.nl